Retseptid

kolmapäev, 24. aprill 2013

Banaanipannkoogid

Sattusin mõnda aega tagasi kokandusblogides kolades Ragne banaanipannkookide retseptile. Kuna parajasti olid kodus olemas küpsed banaanid, sai retsept mõningate mugandustega järele proovitud. Nüüdseks on sellest saanud üks meie lemmikuid pannkoogi retsepte, mida teen vahel niisama õhtuti magustoidukski. Eriti meeldivad need pannkoogid meile külmalt, aga see võib olla juba meie enda kiiks!


Retsept on kohandatud gluteenivabaks, vähendatud lisatava suhkru hulka ja kogused on sobilikud kahele maiasmokale (mõni kook jääb hiljemaks külmkappi ootama ka veel).

250 g banaani (2-3tk)
80 g hapukoort
95 g muna (2 tk)
1 tl vanillisuhkur
35 g riisijahu
15 g mandlijahu
15 g kookosrasva praadimiseks


Vajuta banaanid kahvliga katki. Kui tahad veidi paksemaid pannkooke, siis purusta vähem ning kui õhemaid, siis rohkem. Lisa munad, hapukoor ja vanillisuhkur ning sega. Seejärel lisa jahud ning sega veelkord korralikult. Prae pannil pisikesed pannkoogid. 

Kalorsus 117kcal/100g.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar