Retseptid

laupäev, 20. aprill 2013

Omlett spinati ja juustuga

Mmm...need nädalavahetuse hommikusöögid, kui kuhugi pole kiiret. Siis peab kohe valmistama midagi eriti head! Tänane toit on tegelikult nädalavahetuse kohta isegi liiga lihtne aga no seekord siis nii. Minu omlett oli laktoosi- ja gluteenivaba, kuna mulle endale sobib nii paremini, kuid seda saab väga lihtsalt kohandada enda maitsele ja organismile sobivaks. 
 

  • 2 muna
  • 1 tl (riisi)jahu
  • 50g külmutatud ja sulatatud spinatit
  • 25ml (laktoosivaba) piima
  • 20g (laktoosivaba) juustu
  • Õli
Klopi munad lahti, lisa juurde jahu, piim ja spinat. Vala soojale pannile õli ning seejärel munasegu. Lase omletil küpseda, mõne aja pärast pööra ringi ja lisa peale enamik riivjuustust. Kui omlett on küpsenud, keera pooleks ja tõsta taldrikule. Lisa peale ülejäänud riivjuust ja serveeri meelepärase salatiga.

Naudi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar