Retseptid

kolmapäev, 19. märts 2014

14. päev - 18.03.2014. Kaks nädalat täis!

Kevadise paastu reegleid näeb SIIT!

HOMMIKUSÖÖK
Kinoa-kaerahelbepuder vee, kookoskoore ja kakaomandlivõiga. Peale marju ja veel veidi mandlivõid.
LÕUNASÖÖK
Salat - erinevad rohelised salatid põhjaks, peale küpsetatud bataati, nuikapsast ja rooskapsast, keedetud kinoad ja läätsesid ning tomatit ja lutserniidusid. Kastmeks isetehtud mädarõikakastet ja kanepiõli.
VAHEPALAD
Apelsin
2 tükeldatud porgandit
Veidi kikerherneid ja metspähkleid

ÕHTUSÖÖK
Oa-läätsekotletid (võioad, mustad oad, rohelised läätsed, veidi tomatit, bataati, tatrajahu ja maitseaineid. Juurde avokaado-basiilikukreemi (avokaado, basiilik, seedermänniseemned, sidrunimahla ja kanepiõli), madala suhkrusisaldusega ketšupit ja tomatit.
Melon ja marjad mandivõiga.
VESI
u 2 liitrit

LIIKUMINE
Jõusaal, 25min aeroobset ja 50min jõudu.

TÄHELEPANEKUD
Täna täitus paastu algusest kaks nädalat. Enesetunne on hea, pigem tundub, et asi on harjumuses ja veel vähestes oskustes teha piisavalt maitsvat ja mitmekülgset taimetoitu. Ei anna alla (vähemalt veel mitte) :)

1 kommentaar:

  1. Tere

    Am Dr Mouren Mark Hädaabi osakonnast UCSFi meditsiinikeskuses pakutakse patsientidele kiireloomulisi tervislikke seisundeid, millega ravime selliseid probleeme nagu südamehaigused, õnnetusjuhtumid, kõrge vererõhk, ASTHMA, vähk. Ja STROKES lihtsateks, kuid vajutades tingimusi nagu lõikamine ja purunenud luud. Korterit pakutakse 24 tundi ööpäevas, teenindades enam kui 40 000 patsienti aastas. Meie meeskond koosneb juhatuse sertifitseeritud erakorralise meditsiini spetsialisti, õdede koolitatud hädaabi ja kriitilise ravi ja muud spetsialistid Mida kutsutakse sellistes valdkondades nagu günekoloogia, neuroloogia, sünnitusabi, ortopeedia, pediaatria ja kirurgia.

    Email; doctorbetojose@gmail.com

    VastaKustuta