Retseptid

teisipäev, 25. märts 2014

21. päev - 25.03.2014. Šokolaad

Kevadise paastu reegleid näeb SIIT!

HOMMIKUSÖÖK
Kaerahelbepuder banaani, kookospiima, mandlivõi ja marjadega.

LÕUNASÖÖK
Ülejäägid eelmistest päevadest - läätsepikkpoiss, lillkapsariis ubadega, ahjujuurikad hummuse ja ketšupiga ning peedisalat.

VAHEPALAD
Apelsin, tükk tatramaiust, veidi india ja kreeka pähkleid.

ÕHTUSÖÖK
Brokolipüreesupp (brokoli, kartul, porgand, nuikapsas, puljongikuubik, veidi kookoskoort, tšilli, vesi). Peale palsamiäädikakreemi, päevalilleseemneid ja idusid. Kõrvale riisigaletid hummusega.
Magustoiduks pool banaani ja tumedat šokolaadi. Selveris müüakse head puhast ökošokolaadi, kus on kasutatud toor-roosuhkrut.
VESI
u 2 liitrit

LIIKUMINE
Jalutamine u 1h ja 5km.

2 kommentaari: