Retseptid

esmaspäev, 24. märts 2014

18. ja 19. päev - 22.03.-23.03.2014

Kevadise paastu reegleid näeb SIIT!

Nädalavahetus läks kiirelt ja toimekalt. Ei jõudnud toitumisest postitustki teha aga parem hilja kui mitte kunagi!

22.03.2014
HOMMIKUSÖÖK
Kaerahelbepuder maasikate ja banaaniga. Peale veel mandlivõid ja kaneeli.
LÕUNASÖÖK
Kukekese vegan karri ja maasika-mangosmuuti (toidukohtade smuutid on harjumatult magusad...ei tea, mis sinna sisse pannakse)
VAHEPALA
Apelsin
Metspähklid

ÕHTUSÖÖK
Uus hiina restoran Solarises - Chi. Proovisin kookospiimasupp juurviljade ja seentega ja köögivilju küüslaugukastmes (lisandiks basmati riis). Mõlemad road olid küllaltki maitsvad. Meie lauast oli võimalik akende kaudu ka kööki vaadata. Küsimusi tekitas veidi, mis valgeid pulbreid kokk (kolmest eri suurest kausist) iga roa sisse pani. Maitsetugevdajad? Samas näitas laupäev hästi, et ka taimetoitlasena saab paljudes kohtades söönuks :)
VESI
u 2 liitrit

LIIKUMINE
Puhkepäev

23.03.2014
HOMMIKUSÖÖK
Smuuti (spinat, banaan, vaarikad, apelsin, avokaado)
ENNE VÕRKPALLI VÕISTLUST
Eilsest hiinakas käigust üle jäänud ports köögivilju küüslaugukastmes, juurde kinoa.
Üks banaan.

PÄRAST VÕISTLUST
Selveris on Froosh smuutid praegu soodukaga. Proovisin ananassi, kookose, banaani smuutit. Väga maitsev, tõeline kosutus pärast mängu (rohkem nagu magustoit kui aus olla :P ) ja smuutile on ka vahva nimi pandud - iseasi, kuidas see magus smuuti nende vastu aitab (vt pilti). Tutvustus nende kodulehelt: quality is our top priority. we don't use concentrates or add sugar to our smoothies. in fact we don't add anything – it really is just fruit.
LÕUNASÖÖK
Lillkapsariis ubadega, peale öko magushaput kastet. 
Kaks värsket toorsalatit. Esimesse läks peet, porgand, punane kapsas, ananass ja veidi mädarõigast, kanepiõli ning soola ja pipart - mulle VÄGA maitses. Teises jääsalat, rukkola, tomat, redis, kurk, paprika ja avokaado ning veidi kanepiõli - ei olnud ka viga :).
VAHEPALADToidutegemise kõrval suu käis koguaeg - põhiliselt sattus sinna õnneks juurvilju. Nt porgandit, lillkapsast, punast kapsast jne.
ÕHTUSÖÖKLäätsepikkpoiss (retsept enamvähem SIIT, riivsaia asemel kaerajahu). Veidi ahjujuurikaid ja hummust. Juurde roheline salat.Tatramaius (tatar, päevalilleseemned, chia seemned, kookoshelbed, kakao, mesi). Lähiajal postitan sellest maiusest pilte ja korraliku retsepti ka!
VESI
u 2 liitrit

LIIKUMINE
Võrkpalli võistlused, 1h15min

Nädalaks toit varutud:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar